Projecten en tentoonstellingen

Lancering kunstproject: De wereld is je niet vergeten, vriend

Op zondag 3 maart 2024 om 15.00 uur zal in de Filmkoepel in Haarlem de presentatie plaatsvinden van de nieuwe single van Bender en de video-animatie ‘De wereld is je niet vergeten, vriend’ met tekeningen van Christel Bouwmeester. Geanimeerd door studio Kameeri.

Na de presentatie van de video-animatie zal BENDER enkele liedjes ten gehore brengen uit het eigen repertoire. De verwachting is dat de officiële bijeenkomst om 16.00 uur is afgelopen, waarna in de foyer kan worden nagepraat met een drankje.

LET OP: Vanwege de beperkte plek kunnen plaatsen alleen van te voren worden gereserveerd via info@bendermuziek.nl De toegang is gratis, consumpties niet.

Wij willen je vragen vóór 24  februari a.s. te laten weten of je van plan bent te komen (met of zonder gast) Tot zondag 3 maart!

Zondag 3 Maart 2024
Lancering ‘DE WERELD IS JE NIET VERGETEN, VRIEND’
Aanvang: 15.00 uur (stipt), inloop om 14.45 uur
Locatie: Filmkoepel, Koepelplein 1 in Haarlem

7 maart is er een benefietconcert in theater De Liefde in Haarlem. De gehele opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede van Amnesty International. Kijk hier voor meer informatie.

De ééncelligen

Als epiloop in navolging op de kunstmanifestatie ‘Architectural Healing’ uit 2018, toon ik nu na de renovatie nogmaals mijn werk uit het proloog ’23 uur de eencelligen’.  Lees hier meer….

Te zien in de Koepel in cel 3 tot september 2023
Koepelplein 1 Haarlem

023 (w.i.p.)

Voor dit project verzamel ik tips voor mooie adressen in en rond Haarlem met nummer 23. Stuur je foto of tip per mail.

Hiernaast Jansweg 23.